Het verhaal van Tineke


Eind maart 2022 las ik een artikel over My-Life Slim in de krant. De manier waarop je kon afvallen, sprak mij aan. Ik heb het artikel uitgeknipt om het later nog eens te lezen en mij er verder in te verdiepen.
Een week later vertelde mijn collega, dat zij voor een intake-gesprek was geweest bij de consulente van My-Life Slim in Veenwouden. Ik heb daarna de website bekeken en enkele succesverhalen gelezen. Vervolgens heb ik een afspraak gemaakt en ben ik op 4 april gestart.
Ik woog toen 70 kg. Mijn streefgewicht was 65 kg. Bij het eerste meetmoment bleek mijn ideale gewicht echter 63 kg te zijn. Dus besloot ik voor 63 kg te gaan!
Na een leuk gesprek met Annie kreeg ik een dagschema en de supplementen mee naar huis. Overdag volgde ik het schema en voor het diner koos ik één van de recepten uit het receptenboekje.  De gerechten zijn makkelijk te maken en stuk voor stuk erg lekker. Vanaf het begin heeft mijn echtgenoot ook meegedaan. Het schema is niet moeilijk vol te houden en tussendoor heb je geen trek. Iedere week had ik een weegmoment en iedere keer was ik 1 kg of meer afgevallen. De wekelijkse controle is een fijne stok achter de deur.
Tijdens onze wekelijkse afspraak kletsten we even over hoe het gaat, kreeg ik tips en kon ik mijn vragen stellen.
Na 6 weken was is op mijn streefgewicht. Ben je eenmaal op jouw streefgewicht, dan is het gemakkelijk om op gewicht te blijven. Je hebt geleerd welke producten je wel en welke je beter niet kunt gebruiken. Tussendoor eet ik ook lekkere dingen, die ‘verboden’ zijn. Dat kan zonder problemen, als je het met mate doet. Als ik toch wat ben aangekomen, zijn de kilo’s er binnen een paar dagen weer af. Sinds april heb ik geleerd om alleen met volkoren producten en zonder pakjes en zakjes te koken, zodat je vetarm en suikervrij  eet. Ik ben in totaal 10 kg afgevallen (en mijn echtgenoot ook!!). Je wordt extra gemotiveerd, omdat je iedere week resultaat ziet. Het geeft een heel goed gevoel, dat ik alle kleding in mijn kast weer kan dragen. Dit stimuleert mij om op deze manier door te gaan. Ik ken in mijn directe omgeving diverse dames, die dezelfde ervaring hebben als ik.
My-Life Slim werkt echt!!!    

Tineke Luinstra