Onze methode


Wanneer je zelf start met afvallen, stel je jezelf een doel. Om dit zo snel mogelijk te bereiken, gooi je alles om. Je gaat minder eten, gaat meer bewegen en gaat niets ongezonds meer eten. Maar als het resultaat op de weegschaal dan uit blijft, ben je teleurgesteld en gooi je de handdoek in de ring. 

 

Doordat je bij My-LifeSlim samen met je eigen coach werkt, heb je een stok achter de deur. Tijdens je eigen pogingen om af te vallen, zal je merken dat je een korter lontje krijgt, vaak een hongergevoel ervaart, moe, futloos en chagrijnig wordt. Dit komt omdat je je lichaam minder voeding geeft dan het nodig heeft.

 

Intake

 

Tijdens de intake krijg je een persoonlijk dagschema en een boodschappenlijst mee. Hierdoor is het voor jou overzichtelijk wat je wel en niet kunt gaan eten. We gaan je lichaam voeden in plaats van vullen. Geniet van drie gezonde maaltijden en 3 tussendoortjes. Daarnaast maken we gebruik van natuurlijke voedingssupplementen die jou ondersteunen tijdens het afvallen. Je zult je spiermassa niet verliezen, geen hongergevoel ervaren, maar ook word je humeur beter en je voelt je fitter en energieker. Dit zorgt ervoor dat het goed vol te houden is, en zal je deze keer wél je doel behalen! En blijvend afvallen! Als je op je streefgewicht bent, bouwen we de voedingssupplementen weer af.

 

Iedere week de resultaten

 

Ik werk in mijn praktijk met de Tanita weegschaal. Met deze weegschaal zie je meer dan alleen jouw gewicht. Tijdens de wekelijkse controle momenten kijken we niet alleen naar de vorderingen in je gewicht, maar ook naar jouw vetpercentage, bmi, spiermassa, vochtpercentage en het visceraal vet (vet rondom je organen). Zo krijg je een compleet beeld van hoe jouw lichaam zich verbetert. Je krijgt je resultaat geprint mee maar je kunt het ook bekijken in jouw eigen app. 

Video My-LifeSlim


Online coaching


Heb jij door je overvolle agenda geen tijd om in de praktijk langs te komen maar wil je wel graag afvallen met onze My-LifeSlim methode? Geen probleem; online coaching is ook mogelijk.

 

Met 1 druk op de knop heb jij toegang tot persoonlijke begeleiding. Ik ben voor jou altijd bereikbaar via telefoon mail of app. Afvallen met professionele begeleiding wordt zo wel erg gemakkelijk! 

 

Heb je vragen over online coaching?

Neem vrijblijvend contact met me op via contactformulier of bel/app mij op 06-10914199.

 

Onze pakketten