Ik ben jouw coach!


Mijn naam is Annie Visser. Samen met mijn man en onze drie kinderen woon ik in Veenwouden, waar ik mijn praktijk aan huis heb.

 

Als kind was ik altijd wel iets te stevig; toen ik in de pubertijd kwam werd dit nog wat meer. Toen ik 16 jaar was, ging de knop om en begon ik met lijnen met een goed resultaat van 14 kilo!

 

Maar daarna moest het eraf blijven en dit was soms best moeilijk! ik ging jaren van het ene in het andere (crash)dieet met nooit echt blijvend resultaat.

 

Jaren later, na de 2 zwangerschappen van onze zonen, werd het tijd om mijn levensstijl te veranderen. Daarom ging ik zoeken op internet en zo kwam ik bij My-LifeSlim terecht. Deze methode sprak mij aan en daarom en ik ging direct aan de slag; de kilo’s vlogen eraf .

 

Ik viel in totaal 24 kilo af, zonder hongergevoel en me slap en futloos te voelen (wat ik in het verleden wel vaak had met het lijnen). Ik had juist meer energie en met heerlijke gerechten kon mijn gezin ook mee eten. Het voelde niet als een dieet maar als een levensstijlverandering. Nadat ik op gewicht was ging ik stabiliseren .


Ik had ook vooral geleerd hoe ik, met genieten van eten, ook op gewicht kon blijven. Ik ging mezelf voeden in plaats van vullen;

Dit voelde zo goed! Ik voelde me fitter en zelfverzekerder en werd er zo blij van dat ik eindelijk iets gevonden had waar je afvalt, zonder honger te hebben, en ook nog kan genieten, zodat sociale gelegenheden het afvallen niet in de weg staan. Dit wilde ik anderen ook leren!

 

Opleiding My-LifeSlim

 

In 2010 heb ik de opleiding bij My-LifeSlim gevolgd en ben daarna mijn eigen praktijk gestart in Veenwouden. In 2013 beviel ik van onze dochter en zaten er weer wat kilootjes aan. Het werd tijd om deze er ook weer af te werken. Ook deze keer lukte het gelukkig weer! 

 

Ik geniet iedere dag en krijg vaak de vraag: eet jij nooit eens wat lekkers? Natuurlijk krijg ik ook heus wel eens patat, chocolade of een gebakje, maar nu met mate en ik eet alleen nog wat ik echt heel lekker vind. Ik wil niet meer de zgn. prullenbak zijn die ik vroeger was! Door alles maar op te eten wat me voor werd gezet. Ik kies nu bewust en heb geleerd dat koken zonder pakjes en zakjes veel gezonder is en ook nog eens heel gemakkelijk en veel lekkerder! En zo blijf ik op gewicht!

 

Ben je na het lezen van mijn pagina ook enthousiast geworden, en wil je afvallen en je levensstijl aanpassen? Maak dan snel een afspraak en we gaan samen aan de slag; Ik zal jouw stok achter de deur zijn!

Denk aan Gister

Droom over Morgen

Maar begin Vandaag!