Het verhaal van Marit


Eten, eten en nog eens eten

In januari ging de knop om, niet omdat ik te zwaar was of dat ik er vond dat ik mezelf te dik vond. Nee ik at niet. Via facebook ben ik bij Annie terecht gekomen. Annie zag al vrij gauw het “probleem” dat ik maar 1 of 2 keer per dag at terwijl dit 6 tot 8 keer zou moeten zijn. Annie en de methode My-LifeSlim hebben mij geleerd wat ik moet eten, wanneer maar vooral ook wat ik moet eten. Hierdoor ben ik maar liefst 8 kilo afgevallen! Ik vind koken nu leuk, de manieren om eet wissels te maken krijg je zoveel keus.

En heus gaat dit met soms wat tegen slagen. Het fijne is dat Annie dit goed begrijpt en je weer helpt om verder te gaan waarbij je je niet schuldig hoeft te voelen.

Nu achteraf kan ik zeggen dat ik me fitter voel, lekkerder in mijn vel zit en niet meer snel moe ben. En ja, je moet het allemaal zelf doen, gelukkig staat Annie altijd voor je klaar als je even niet meer weet. Het fijne aan deze methode is dat je eigenlijk alles wel mag eten, maar dit in kleinere porties en meerdere keren om een dag. Dit voelt dus niet als “dieet” maar een nieuwe manier van leven. Ik kom nog een paar x per jaar bij Annie om te wegen, dit houdt voor mij een stok achter de deur.