Het verhaal van Corien:


Na mijn 2 zwangerschappen wilde ik terug naar mijn lijf wat ik voor de zwangerschappen had. Na zelf vele pogingen met verschillende diëten gedaan te hebben die een paar weken goed gingen maar dan toch weer mislukten de stap genomen om naar Annie te gaan. Lekker maar vooral gezond leren eten met producten die gewoon in de supermarkt te koop zijn. Door het persoonlijke voedingschema en de lijst met alles wat ik gewoon mocht eten maar ook wat ik beter kan laten staan heb ik geleerd gezond af te vallen maar vooral het te blijven vol houden. 

 

De wekelijkse afspraken bij Annie waren mijn drijfveer om het vol te houden en de kilo’s zag ik eraf gaan. Als ik even een week op hetzelfde gewicht bleef wist Annie hiervoor een logische verklaring te geven en hierdoor had ik weer de drive om er weer voor te gaan ipv. De moed te verliezen. Annie is voor mij echt die stok achter de deur geweest. 

 

Toen mijn omgeving het begon op te vallen maar vooral toen ik zelf merkte dat mijn lijf veranderde en ik zichtbaar lichter werd, werd ik trots op mezelf. 

Ik ben heel blij dat ik in mezelf geïnvesteerd heb door deze stap te zetten. 

 

Annie bedankt voor je geweldige hulp!