Wraptaart (4 pers.)
Ingrediënten:
8 volkoren wraps
500 gr. mager rundergehakt
500 gr. trostomaten
1 rode, gele en groene paprika
1 grote ui (gesnipperd)
150 gr. gezeefde tomaten
150 gr. philadelphia light
150 gr. geraspte kaas
beetje sambal
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet de springvorm in met frilight of olijfolie. Verhit en koekenban en rul hierin het gehakt en schep het overtollige vet eraf. Bak daarna de ui mee. Roer de gezeefde tomaten en de sambal door het gehakt.
Halveer de tomaten en verwijder het middelste, vochtige gedeelte waarin de pitjes zitten. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Was, ontpit en snijd ook de paprika's in blokjes.
Bestrijk de wraps met de philadelphia. Leg 1 wrap in de taartvorm. Schep 1/7 deel van het gehakt erop, daarna 1/7 deel van de tomaten en 1/7 van de paprika en strooi er een beetje kaas over. Herhaal dit tot de wraps op zijn. Dek af met een wrap en bestrooi deze met het laatste gedeelte geraspte kaas (ongeveer de helft).
Schuif de taart in de oven en bak het in ongeveer 10 minuten knapperig en gaar. Laat de taart uit de oven nog even 15 minuten rusten en snijd het in punten.
Eet smakelijk!