Turkse pizza

 

Ingrediënten:

8 volkoren wraps

1 groene paprika

1 rode paprika

2 rode ui

4 tomaten

3 teentjes knoflook

300 gr rundergehakt

peterselie

peper en zout

 

Ingrediënten topping:

4 tomaten

1 komkommer

ijsbergsla

Saus: 200 gr crème fraiche 

3 el mayo light

2-3 teentjes knoflook

1 tl citroensap

2 tl peterselie

2 tl bieslook

zout en peper

 

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de knoflook, paprika, uien, tomaten zo fijn mogelijk.

Meng deze met het gehakt en breng dit op smaak met peper en zout.

Besmeer de wraps met een dun laagje van het gehaktmengsel, en bak deze 10 minuten in de oven.

Snijd ondertussen de ingrediënten voor de topping en meng alle ingrediënten voor de saus door elkaar en meng deze door de topping.

Zodra de pizza's klaar zijn doe je de topping eroverheen.

 

Eet smakelijk!