Gevulde Taco

 

4 personen

 

Ingrediënten Taco:

8 Volkoren wraps

Olijfolie / fry-light bakspray

 

Bereiding:

Warm de wraps in de magnetron ong. 15 sec op

Verwarm de oven op 190gr

Smeer de wraps licht in met olijfolie of fry-light

Hang ze vervolgens over het rooster en bak ze in 8-10 min krokant

 

Ingrediënten Taco vulling:

300 gr gehakt

1 teentje knoflook

800 gr roerbakgroenten

6 tl taco kruiden

100 gr 30+ geraspte kaas

Ijsbergsla

 

Optioneel: Je kan er nog een lekkere salsa bij maken:

Ingrediënten salsa:

4 tomaten

1 rode ui

2 eetlepel cremefraiche light

Citroensap

5 gr peterselie

Naar smaak peper

 

Bereiding:

Snijd 4 tomaten en de ui in kleine stukjes

Voeg hier 2 eetlepel cremefraiche bij

En een paar drupjes citroensap

en de peterselie toe

Evt. nog wat peper er over heen

 

Bereidingswijze vulling:

Fruit de knoflook in olie

Voeg daarna het gehakt toe en bak dit rul

Zodra het gehakt gaar is voeg de roerbakgroenten en kruiden toe

Haal de taco’s uit de oven vul deze met wat ijsbergsla en daarna de tacovulling en strooi er wat geraspte kaas over en neem er evt. nog wat lekkere salsa erbij

 

Eet smakelijk!