Spaghetti pesto

 

Ingrediënten:

1 kilo broccoli

2 rode uien

2 teentjes knoflook

2 el. olijfolie

300 gr. kipfilet

160 gr. volkoren spaghetti 

4 el. groene pesto

1 el. amandelschaafsel

15 gr. verse basilicumblaadjes

100 gr. 20+ kaas

 

Bereiding:

Snijd de broccoli in roosjes en kook deze beetgaar. Snipper de rode ui en pers de knoflook. Giet de broccoli af en bak de knoflook en ui in één eetlepel olijfolie in een koekenpan samen met de kipfilet (in stukjes). Blijf deze goed omscheppen om aanbranden te voorkomen.

Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg de broccoli toe aan de pan met knoflook en ui en schep dit goed om. Voeg hier 4 eetlepels groene pesto aan toe en schep het geheel nogmaals goed door. Garneer het geheel met de amandelschaafsel, basilicumblaadjes en de 20+ kaas.

 

Eet smakelijk!