Pasta met garnalen en pesto

 

Ingrediënten:

400 gram volkoren fusilli

400 gram rauwe gepelde garnalen

400 gram snacktomaatjes

40 gram groene pesto

100 ml kookroom light

30 gram verse basilicum

4 teentjes knoflook

75 gram rucola

 

Bereiding:

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.

Snijd intussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een pan en bak de knoflook op middelhoog vuur. Voeg

de garnalen toe en bak deze circa 2 minuten mee.

Snijd de snoeptomaatjes in stukjes en de basilicum fijn.

Giet de pasta af.

Meng de kookroom met de groene pesto, garnalen, knoflook en de gesneden tomaatjes. Schep de pasta rustig door het garnalenmengsel.

Leg een hand rucola op elk bord en schep daarna de pasta met de garnalen erover.

Strooi wat fijngesneden basilicum erop en serveer direct.

 

Eet smakelijk!