Tortillataart

 

Ingrediënten (4 personen)

8 volkoren wraps

400 gr mager rundergehakt

400 gr voorgesneden italiaanse  groenten

400 gr champignons

1 teentje knoflook

4 eieren

250 ml kookroom light

100 gr geraspte kaas 30+

2 eetlepels Euroma burrito nachokruiden

Peper en zout

 

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet de springvorm in met Fry-Light bakspray en bekleed deze met de wraps.

Verhit een koekenpan met een beetje olie en fruit hier de knoflook in bak het gehakt rul, voeg de groenten en kruiden toe en bak het mengsel nog even door totdat de groenten beetgaar zijn.

Verdeel het gehakt-groentemengsel in de springvorm. Klop de eieren los met de kookroomlight en breng op smaak met wat zout en peper. Giet dit over de gehakt-groentemengsel. Strooi er daarna nog wat geraspte kaas over.

Bak ong. 25 minuten in de oven, kijk daarna dat deze stevig is anders nog een paar minuten extra in de oven.

 

Eet smakelijk!