Tortillataart
Ingrediënten (4 personen)
8 volkoren wraps
400 gr mager rundergehakt
400 gr voorgesneden italiaanse groenten
400 gr champignons
1 teentje knoflook
4 eieren
250 ml kookroom light
100 gr geraspte kaas 30+
2 eetlepels Euroma burrito nachokruiden
Peper en zout
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet de springvorm in met Fry-Light bakspray en bekleed deze met de wraps.
Verhit een koekenpan met een beetje olie en fruit hier de knoflook in bak het gehakt rul, voeg de groenten en kruiden toe en bak het mengsel nog even door totdat de groenten beetgaar zijn.
Verdeel het gehakt-groentemengsel in de springvorm. Klop de eieren los met de kookroomlight en breng op smaak met wat zout en peper. Giet dit over de gehakt-groentemengsel. Strooi er daarna nog wat geraspte kaas over.
Bak ong. 25 minuten in de oven, kijk daarna dat deze stevig is anders nog een paar minuten extra in de oven.
Eet smakelijk!