Volkorenpasta met kalkoen en spinazie-roomsaus
Ingredienten
400 gram volkorenpasta, gekookt
400 gram kalkoenfilet in blokjes
500 gram verse spinazie
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, geperst
4 eetlepels zuivelspread light (of hüttenkäse)
1 eetlepel Italiaanse kruiden
12 uitgelekte zongedroogde tomaatjes
Peper en zout naar smaak
Bakspray of olijfolie
Bereidingswijze
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de bakspray of olijfolie in een hapjespan, bak hierin de kalkoenblokjes rondom bruin.
Voeg de ui en de knoflook, Italiaanse kruiden en peper en zout naar smaak toe.
Voeg de spinazie in delen toe tot het geslonken is.
Snijd de uitgelekte zongedroogde tomaten in reepjes en roer door het spinazie-kalkoenmengsel.
Roer de zuivelspread er doorheen, is de saus te dik voeg dan een paar eetlepels water toe.
Serveer met de volkorenpasta.
Eet smakelijk!