Opgerolde Chinese volkoren wrap met kip
Ingrediënten (2 personen)
2 volkoren wraps
200 gram kipfilet
3 eetlepels Kikkoman sojasaus
2 teentjes knoflook (geperst)
400 gram Chinese roerbakgroenten
100 gram kastanjechampignons
1 rode paprika
1 gele paprika
2 plakken 20+ kaas
2 handjes rucola
Bakspray of olijfolie
Bereidingswijze
Snijd de kipfilet in kleine reepjes.
Doe de kip in een kom met de sojasaus en geperste knoflook. Laat het afgedekt 15 minuten op kamertemperatuur marineren.
Snijd de kastanjechampignons, rode paprika en gele paprika in kleine stukjes.
Verhit wat bakspray of olijfolie in een pan en bak de kipreepjes tot ze lichtbruin kleuren. Giet overtollig vocht eventueel af en voeg een beetje van de marinade toe.
Bak in dezelfde pan de roerbakgroenten, paprika’s en champignons kort mee. Als je van een bite houdt, bak je ze niet te lang door.
Verwarm in een tweede koekenpan de wraps één voor één, leg er een plakje 20+ kaas op zodat het iets smelt.
Verdeel het kip- en groentemengsel over de wraps, rol ze op, en geniet!
Eet smakelijk!